´

2012-08-27
20:55:18

Första "riktiga" skoldagen
Helt Slut! Det var jobbigt! Men nu är det över, lika bra att vänja sig vid att det blir dåhär varjedag framöver...
Jepp, det är jag, haha! Jag har varit hos mormor och morfar i helgen och jag har mått skit hela tiden! Jag började få ont i halsen i fredags efter skolan och sedan blev det bara värre. Fast nu är jag bara förkyld. Desvärre har jag smittat Gabbi och hela hennes familj, haha!
Hahaha! Den här fick mig att skratta så in helvete!  Jag älskar den här serien, kan inte vänta tills säsong två börjar sändas!
Jag älskar Belle! Jag tycker också att det var genialiskt hur de vävde in henne genom att göra Rumpelstilskin till odjuret!
Haha, min favoritbild på honom EVER!!! Han är lite creepy men man måste bara älska honom, haha!

2012-08-24
08:34:18

Skolan
Jepp, skolan har börjat igen. Inte på riktigt direkt, men nästa vecka börjar det på allvar. Nu går man i 9:an och då måste man se seriöst på saker, haha!
 
Här är jag då. Jag ska gå till skolan alldeles strax, jag väntar på att Gabbi ska komma.
Vad är bäst? Att kolla in i kameran eller inte? Jag vet faktiskt inte vad jag tycker, haha!

2012-08-17
18:34:50

Shopping
Här kommer bilderna på kläderna jag köpte idag.
Ett par vanliga blåa jeans. Det var halva priset!
De hade en "deal" på BikBok. Om man köpte ett par jeans, även om det var rea på dem, så fick man ett valfritt plagg för upp till 199kr! Jag fick alltså jenasen för halva priset, 250kr, plus denna fina topp för 199kr gratis!
Ursäkta suddig bild. Sedan köpte jag denna skjorta.
Och den här tröjan. Ganska bra dag om ni frågar mig!

2012-08-17
17:46:11

Stan
Hellu.
Jag kom precis hem från en dag på stan med mamma och Olle.
Jag imorse efter badet. Haha, jag gick upp klockan 6 imorse för att jag ville hinna bada och så!
 
Min lunch på cofeehouse by George var absolutely delicioso!
Det kommer bilder på vad jag köpte senare idag.

2012-08-16
19:51:28

Engelska mordserier
Hellu.
Jag känner mig något extremt uttråkad just nu. Allt jag vill är att gå ner och sätta mig framför tv:n med en stor köpp te. Och så ska det börja en engelsk mordserie (helst Morden i Midsomer eller Miss Marple) precis när jag sätter mig!  Inga onödiga reklam avbrott. Det ska bara bli reklam när man behöver gå på toa eller fylla på sin tekopp!
Helt utan anknytning till texten kommer här en bild på mig. Jag tog den i svartvitt så att man skullemä lägga mindre märke till mitt rödlyse ovanför ögonbrynet...  Ja, lyckat Ida...

2012-08-16
11:45:58

Kaninhjälpen
Jag saknar verkligen kaninhjälpen! Jag riktigt längtar efter att åka dit! Haha, jag vet att sen när skolan börjer kommer mina kompisar bli jättetrötta på mig för att jag pratar om hur fantastiskt det är där hela tiden!
resten-041.jpg
 
saljes-005.jpg
 
sommaren-11-o-tallin-260.jpg
Åh!!! Så många sötisar, jag vill ta med alla hem!!! Min PRAO är helt klart det bästa som någonsin hänt mig!!!

2012-08-15
17:52:43

Barbie-filmer?
Hellu.
Angående rubriken så, ja. Jag har, i brist på förnuft, kollat på barbie-filer hela dagen idag. Mobba mig inte!
Det finns absolut ingenting att göra här hemma och alla k-draman börjar kännas likadana. Vad skulle jag göra?! Jag var tvungen att göra något för att uppehålla mig själv, så jag började kolla på Barbie-filmer!!
 
 
Herre min skapare! Gud kom och hjälp mig!!
 
 

2012-08-05
18:00:41

Köpa eller inte köpa
Jag har så mycket jag vill köpa, men jag har redan gjort av med så mycket pengar den här sommaren. Jag har nästan inga kvar! Jag har ingen kolla på hur mycket pengar jag har heller, eftersom att jag glömde min plånbok hemma... 
Varje gång jag går in i en affär ser jag kläder, smink o.s.v jag vill köpa, men jag vet ju inte hur mycket pengar jag har hemma och jag vill inte bli skyldig mina föräldrar hur mycket som helst.
Sen vill jag ju vara lite duktig och spara också. Lägga undan lite pengar till när man vill ha något lite dyrare, men det hinner jag ju aldrig för då är pengarna redan slut!
Så här ser jag ut när jag tänker på allt jag vill köpa, haha!
Jag har blivit lat. Jag orkar aldrig ta bilder med kameran längre. Fast min kamera är ju så dålig, den måste också ersättas. Aaargh!
Och så mår jag illa också! Jag och mamma bakade en kladdkaka imorse, men den blev torr. Då var vi tvugna att baka en till nu som vi kollade var 5:e minut, men den blev ändå torr... igen. Jag blir lite galen på mig själv.

2012-08-05
14:33:22

Internet är fixat
Internet fixat, äntligen, haha! Det tog min mamma och mig flera timmar imorse, plus flera dagar att lista ut vad det var för fel och hur vi skulle fixa det.:)
I alla fall. Jag har inte gjort så mycket under de senaste dagarna i alla fall, så inget är missat.:)
Som sagt kollade jag ju klart på Oh My Lady för nån vecka sen och den var faktiskt jättebra. Inte fantastisk, men jättebra.
Som sagt är Siwon från Super Junior med och den kvinnliga skådespelerskan heter Park Chae Rim. Båda spelade bra och serien är definitivt värd att se.
Hennes frisyr är dock lite... speciell, haha!
Barnen är så söta!! Det är två små flickor, en är hennes dotter och en är hans, och de är verkligen helt underbara!
                                 
Min Ji, hennes dotter.
Och Ye Eun, hans.:)
Så himla söta! Om inte annat så kan man ju kolla bara för att barnen är så fantastiskt underbara, haha, jag börjar låta som en pedofil... Ugh...
 

2012-08-01
23:13:03

Inget internet
Sorry för att jag inte uppdaterat. Jag hade internet en liten stund idag och då försökte jag skriva ett inlägg, men det ville inte publiceras och det har inte sparats. Jag skriver om det imorgon, till dess Godnatt!
Oyasuminasai