´

2012-03-03
18:04:15

3/3-12
Hellu på er alla! Jag vet att jag är usel på att blogga och om någon bryr sig om mitt glesa uppdaterande så ber jag om ursäkt. Verkligen, jag är ledsen. Det är ju lov nu och då tänkte jag inte direkt på att blogga. Idag ska jag färga håret i alla fall. Nej, ingen annan färg, bara vanligt svart. Utväxten ser inte så kul ut och man vill ju vara fräsch till skolan börjar! Så här har mitt lov sett ut i alla fall:
Mån: Mamma och jag åkte till bromma blocks och där köpte jag en Nemibok och en tjocktröja. De tog jag inga bilder på, men tjocktröjan kommer nog upp här så småningom i alla fall.:)
Tis: Hemma, inget särskilt kul hände den dagen.
Ons: Var hemma halva dagen själv och sen åkte jag till Vällingby med My. Vi hade jättekul, men på vägen hem kom vi på att hon inte hade någon hemnyckel och då var vi tvugna att åka tillbaka till Vällingby och hämta hennes farbrors nyckel, men det ordnade sig till sist i alla fall, haha!:)
Tors: Jag, Mamma och Olle åkte till mormor och morfar i Alby.
Fre: Pepsi flyttade. Ingen kul dag. Jag gick upp, skrubbade buren och sedan åkte han och mamma. Nu är han på Lundens kaningård och han ska få en tjej. Det är väldigt tråkigt att inte ha honom hemma längre, hoppas jag inte är ledsen så länge till i alla fall. Just nu känns det lite tungt och ledsamt och så, men det blir nog bättre, förhoppningsvis...
Lör: Idag har jag varit på en kort promenad och sedan åkt till coop med mamma.
Här kommer ett tips på en jättebra koreansk tv-serie. Den heter "You´re Beautiful". Fånig titel, jag vet, men den är jättebra! Inte så seriös, en komedi, askul. Den har muntrat upp mig mycket:

Jättebra, verkligen. Den kan ni kolla på på DramaCrazy.net. Gör det!!!
Här kommer lite fler bilder från mitt lov:

Jag.

Sushi i Bromma blocks.:)

Olle på kinaresturang. Vi var där igår, det glömde kjag skriva.

Pappa.

Mat...

... och efterrätt.

Linne som jag köpte i Vällingby i onsdags.

Halsband jag koöpte i Vällingby.

Jag har fått morfars gamla iPhone 3Gs! Skalet är kanske inte det snyggaste men det kan man ju byta! Jag är så glad att jag fått en ny mobil, jippie!!!

Min lunch idag. Snabbnudlar och Cola.
Här kommer lite fler bilder från serien om någon är nyfiken på den:


Hela gänget.







Nu kan jag inte hålla mig längre, jag måste kolla på den.
Skriver mer imorgon/senare ikväll!